Finnish language files

Activity 71.20%
Downloads 21,294
Average rating of

2.5

out of 5 stars

3.0

out of 5 stars

Kommentti edelliseen

Reviewed by msuominen (05/23/2006)

Kiitos pkoistin, kommenteistasi. Todettakoon nyt kuitenkin että tavoitteena on tehdä hyvää laatua pitäen samalla huolta että kaikki on käännetty. Käännettäviä merkkijonoja on kuitenkin yli 3500 ja tiedostoja yli 60. Tämän lisäksi on Pro-versiossa toistakymmentä käännettävää tiedostoa lisää Enterprise versiosta puhumattakaan.

Käännettävät moduulit, kielitiedostojen rakenne ja toisinaan jopa sisältö muuttuvat joka SugarCRM versiossa. Jotta kielipaketin saa ylipäätään asennettua uuteen SugarCRM versioon, on moni asia tarkistettava, testattava ja muutettava. Valitettavasti näihin 'teknisiin' asioihin käytetty on aika on osittain poissa itse käännökseen käytetystä ajasta.

Käännöksessä on toki kehitettävää ja konkreettiset korjaus-/kehitysehdotukset ovat tervetulleita osoitteeseen crm@antamis.com

2.0

out of 5 stars

Kehno suomennos, mutta suomennos kuitenkin

Reviewed by pkoistin (05/19/2006)

SugarCRM:n suomennos on melko huono. Sen tekemisessä ei selvästikkään ole ollut tarkoituksena tehdä hyvää laatua vaan pikemminkin pitää huolta, että kaikki on käänetty. Käännös täynnä sekavaa kieltä ja joskus myös merkitys jää epäselväksi.

Esimerkkinä vaikkapa "Test Settings" käännös, joka on käännetty "Testiasetukset" vaikka oikea käännös olisi "Testaa asetuksia" tai paremmalla suomella "Kokeile asetuksia". Teknisesti käännös saattaisi olla oikein, mutta siinä kontekstissa missä käännös esitetään se on täysin väärin.

Toivottavasti käännöksen laatu paranee ajan myötä. Tämä on hyvä alku.


SourceForge.net Logo
Terms & Conditions|Privacy Policy|Trademark Info|Contact Info|Comments & Questions
SugarCRM Inc.© 2004 - 2015 All rights reserved.